Nagyon egyszerű, és nagyon finom leves. Akár önálló fogásként is szerepelhet, ha főzünk bele kolbászt, krinolint.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- kb. 1 kg. burgonya
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál zöldség
- 1 db. kisebb vöröshagyma
- 1 ek. olaj
- só, pirospaprika, őrölt bors.
Elkészítés:
A krumplit, zöldségeket megpucolom, aprítom.
Az olajon kissé megforgatom a krumplit, répát, zöldséget, és az egészben hagyott hagymát.
Felöntöm vízzel, sózom, pirospaprikát szórok rá, és puhára főzöm.
Jó étvágyat! :)
Mi nagyon szeretjük. :)
VálaszTörlésMi is! Milyen szép színe van!
VálaszTörlésKrumplileves nálunk is bármikor jöhet, picit másképpen főzöm mint te.
VálaszTörlésPetra, Barbi!
VálaszTörlés:) Köszi! :)
Kati!
Ez a jó benne, hogy sokféleképpen ízesíthető, nem unja meg az ember. :)