De tulajdonképpen csak félig- meddig. Nos az eredetiben van még egy réteg, úgy én még sosem készítettem.
Az eredeti recept Aliz oldalán megtalálható.
Hozzávalók:
1. réteg:
- 30 dkg. darált keksz
- 6 dkg. lágy margarin
- 6 dkg. porcukor
- kb. 1,7 dl. tej
2. réteg:
- 2 cs. Aranka vaníliás krémpor
- 5 dl. tej
- 1 cs. vaníliás cukor
3. réteg:
- 2 dl. Hulala.
Elkészítés:
Késes robotgéppel az első réteg hozzávalóit összekeverem, egy közepes tepsibe, jénaiba kevés darált kekszet szórok, és a tésztát belenyomkodom.
A 2. réteghez az Aranka krémport a tejjel elkeverem. Minél tovább keverem, annál keményebb krém lesz belőle.
Ezt a krémet ráterítem a kekszre.
A tejszínt felverem, és a krém tetejére simítom.
Reszelt csokival, vagy kakaóporral megszórva a hűtőbe teszem.Hamar elkészül, nagyon finom édesség.
Ez igen! Nekem egy emelet hiányérzetem sincs. Inkább azt hiányolom, hogy nincs itt előttem.;)))
VálaszTörlésÉn is teljesen elégedett lennék a hiányzó emelet nélkül is:-) Nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésNagyon guszta és finom! Jó lenne nekem is egy szelet most !
VálaszTörlésSzerintem tökéletes így is:) Nagyon szeretjük az ilyen krémes sütiket, valamikor már fel is került a listámra, el fogom készíteni hamarosan:)
VálaszTörlésÁhá, végre a tuti recept egy klasszikushoz! :)
VálaszTörlésCsodásan néz ki, olyan fantasztikusan habos.
VálaszTörlésMenyem készített ilyen csemegét, amikor Angliában náluk voltunk, Ő rakott a vaníliás pudingra egy csokisat is, úgy a tejszínhabot. Nagyon finom volt, pedig nem szeretem az édességeket.
Guszta lett nagyon!
VálaszTörlésKépzeld, pont én is ezt készítettem! Nem tudjuk abbahagyni az evését, olyan finom...:D
Cupp!Jól néz ki!Bizonyára fincsi!Ráadás nem is kell sütni!De,lenne 1 kérdésem:meddig legyen a hűtőben?Imádom az oldalad!
VálaszTörlésKöszi Mindenkinek a kedves hozzászólását! :)
VálaszTörlésTrollanyu!
Nálatok van ilyen főzés nélküli krémpor, vagy pudingpor?
Maria!
A pudingos dolgok fincsik szerintem is, bár én mondhatnám, hogy nem szeretem az édességet! :)))
Flóra!
Ugye,, szerintünk is eteti magát! :)))
Andrea!
Köszönöm, nagyon kedves vagy, és örülök, ha ez így van! :)
A hűtőben feltétlen kell, hogy néhány órát(3-4) összeálljon, addigra jól szeletelhető lesz. Utána is hűtőben kell tárolni az összetevők miatt. :)
Ebből a szuper krémesből kértem volna, ha időben idejövök hozzád! Kell vennem Aranka krémport és meg kell,hogy csináljam.:)) Mentettem. Köszi.:)
VálaszTörlés