Hozzávalók:
- 20 dkg. zöldborsó,
 - 20 dkg. kukorica
 - 20 dkg. sárgarépa
 - 1/2 l. csontlé
 - 50 dkg. rizs
 - 50 dkg. máj
 - 2 nagy fej vöröshagyma
 - étolaj
 - só, majoránna, őrölt feketebors, kömény.
 
Elkészítés:
A zöldségeket a csontlében puhára főzzük.
A rizst olajban lepirítjuk, megsózzuk, vízzel felöntve fedő alatt megfőzzük.
A májat csíkokra vágjuk, a vöröshagymát csíkokra vágjuk, és olajban üvegesre pároljuk, belekeverjük a májat, fűszerezzük a köménnyel, borssal, majoránnával, kevés vizet öntve alá puhára főzzük.
Amikor minden elkészült, a rizshez hozzákeverjük a zöldséget, és a májat.
Csontlé helyett tyúkhúsleves kockám volt itthon. Azzal a vízzel öntöttem fel a rizst, amiben a zöldségeket főztem. Csirkemájat használtam.
A receptet a Paprika tévében láttam. :)
Jó étvágyat! :) 
 
Imádom a rizottót:) Nagyon jól néz ki, a májjal meg tényleg isteni lehet.
VálaszTörlésÉn is imádom a rizottót, májjal és zöldségekkel nagyon finom. Nagyon guszta lett.
VálaszTörlésFinom! :)))
VálaszTörlésTrollanyu, Mrita, Petra!
VálaszTörlésKöszi! Finom lett nagyon. :))