Tulajdonképpen a resztelt máj csirkemájas változata. Nagyon gyors, nagyon finom.
Hozzávalók:
- 50 dkg. csirkemáj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 ek. olaj
- majoránna, só, bors.
Elkészítés:
A hagymát csíkokra vágjuk. Az olajon megdinszteljük (én teszek hozzá egy csipet sót).
A megtisztított legalább négyfelé vágott májat hozzáadjuk a hagymához, rászórjuk a majoránnát, borsozzuk.
Néhány perc alatt elkészül.
Néhány perc alatt elkészül.
Utólag sózzuk.
Úgy ellenőrzöm, hogy ne főzzem túl, hogy egy nagyobb májdarabkát ketté vágok, ha nem piros a leve, illetve ha nem véres (piros) a belseje, akkor elkészült.
Főtt krumpli, tört krumpli, krumplipüré, rizs adható mellé.Jó étvágyat! :)
Megéheztem:)
VálaszTörlésBocsi! :)))
VálaszTörlésHagymás csirkemáj,szeretem a csirkemájat,biztos nagyon finom!!!Kipróbálom!Habár a hagymával nagyon kell vigyáznom!
VálaszTörlésNagyon finom! Az nem túl jó, mert pont a hagyma a lényeg.
Törlés